Prekių tiekimo valdymo sprendimai

Prekių tiekimo procesas įmonėse paprastai apima ir užsakymus iš tiekėjų, ir užsakymus gamybai, klientų užsakymų išpildymą bei prekių pristatymą. UAB „BT grupė“ diegia kompleksinius sprendimus prekių tiekimo grandinės valdymui, kurie padengia visą šią seką. Praktika rodo, kad užsakymai tiekėjams arba prekių poreikio valdymas yra viena svarbesnių ir neretai gana sudėtingas verslo procesas, ypač kai prekių judėjimo srautai dideli.

Turime sukaupę patirtį diegiant tiekimo sprendimus tiek prekybininkas, tiek gamybininkams. Tam naudojame patikimą DATALOGIC programinę įrangą, o prekių poreikių valdymui DATALOGIC SCM modulį. Šis modulis leidžia matyti prekių ir jų kiekių poreikius, kuriuos formuoja klientų užsakymai ar gamybos užduotys. Analogiškai yra galimybės planuoti minimalius bei maksimalius sandėlyje palaikomus prekių likučius. Suformuoti užsakymai tiekėjams realiu laiku atsispindi prekių likučių būsenose ir jų valdyme.

DATALOGIC programinė įranga sukurta naudojant modernius sistemų kūrimo principus ir savo struktūra bei galimybėmis ženkliai skiriasi nuo standartinių buhalterinių/verslo valdymo sistemų. Jos tikslas padėti Jums dirbti lengvai ir paprastai ir ten kur Jūs esate: biure, sandėlyje, namie, kelyje, pas klientą. Tuo pačiu neprarasti jokios reikšmingos informacijos buhalterinei apskaitai ar įstatyminių įsipareigojimų įvykdymui. Mūsų sprendimai yra skirti ir juos pirmiausia naudoja vadybininkai, pardavėjai, sandėlio darbuotojai, pardavimų vadovai ar sprendimus priimantys asmenys, o buhalterija savo ruoštu gauna visą informacija ir faktus. 

Turite klausimų, reikia konsultacijos?

Jūsų vardas*:
Kontaktiniai duomenys*:
Tekstas*:
 Siųsti užklausimą