Nauja sistema sklandesniam projektų vykdymui

Nuolat rūpinamės savo klientais bei teikiamų paslaugų kokybe. Paslaugų kokybei pagerinti, įmonėje įdiegėme specializuotą PDS (Project Development System) sistemą, kuris leis Jums betarpiškai dalyvauti sistemų kūrime ir kartu pasiekti geresnių rezultatų.

Sistema sukurta tam, kad greičiau ir operatyviau mus pasiektų Jūsų pageidavimai ir pastabos. Informacija nepasimestų, o Jus turėtumėte operatyvius bei aiškius atsakymus. Tai patogi, paprasta, bet funkcionali sistema skirta Jums ir mūsų darbuotojams sklandžiai komunikuoti.

PDS sistemoje vos keliais pelės paspaudimais galėsite padaryti ekrano kopiją bei pažymėti svarbią vietą, o failas bus prisegtas prie Jūsų klausimo ar užduoties. Failus iš savo kompiuterio galite įkelti tiesiog užtempdami ant sistemos lango (drag and drop).

Tai sistema, kurioje aiškiai matosi visos datos, susitarimai ir kita informacija, kuri mažina bet kokias priežastis nesusipratimams ar ginčams. Sistema mus įpareigoja laiku, greitai ir efektyviai atsakyti į visus Jums kylančius klausimus ar atlikti mums paskirtas užduotis. 

Efektyvus bendradarbiavimas visada priveda prie puikių rezultatų.