lizingas.jpg

Naujos pirkimo lizingu internete galimybės

Gali atrodyti jog šiais el. komercijos, internetinės bankininkystės ir visokiu „e" sistemų laikais galimybė įsigyti preke internete lizingu neturėtų kelti didelių klausimų. Deja nėra taip paprasta kaip gali atrodyti. Kliento tapatybės nustatymas, mokumo tikrinimas, sutarties sudarymas sukelia nemažai rūpesčių tiek pirkėjui, tiek pardavėjui.

Daugelis el. parduotuvių siūlančių galimybe prekes įsigyti lizingu, visą lizingo procesą vykdo pilnai rankiniu būdu. Šis procesas nėra sklandus, nes pardavėjui yra būtinas Jūsų asmens dokumentas tapatybės nustatymui. O šį dokumentą pateikti pardavėjui internetu saugiai ir patikimai yra sudėtinga ir tai vargina tiek pirkėją tik pardavėją.

Mes, bendradarbiaudami su Ūkio banko lizingu, el. parduotuvėje Megon.lt sukūrėme galimybė pirkti internetu išsimokėtinai paprasčiau. Jūs savo asmens duomenis galėsite pateikti internetu saugiai bei patikimai per savo banką. Jums nereikės skenuoti, kopijuoti, siųsti ar kitais ne itin patikimais kanalais pateikti asmens dokumentus bei bijoti dėl neteisėtų panaudojimų. Formuojant užsakymą el. parduotuvėje taip pat galėsite nurodyti pageidaujamą pradinę įmoką ar sutarties trukmę.

El. parduotuvėje Megon.lt ne tik supaprastinome pirkimo lizingu procesą, bet taip pat įdiegiame skaičiuokles, kurios leis matyti mėnesio įmokas bei kitus įsipareigojimus. Šioje el. parduotuvėje įdiegtos dviejų lizingo kompanijų sąsajos, kurių dėka galėsite palyginti įsipareigojimus tarp skirtingų lizingo kompanijų perkant tą pačią prekę.

Patogumas ir paprastumas - vienas svarbiausių kriterijų. Apsiperkant internetu, klientams itin aktualu pasitikėjimas el. parduotuve, jos saugumas bei patogumas. Integracijos su lizingo, banko kompanijos padeda tai pasiekti. Esame sukaupę daug patirties integruojant įvairias sistemas todėl galime sukurti patogius, saugius ir modernius sprendimus.