Team97 - kuria krepšinio ateitį

VŠĮ „Team97" nuosekliai ir ambicingai jau 4 metus vykdo savo užsibrėžtą visuomeninę veiklą. Tai jau puikiai žinoma organizacija tarp jaunųjų krepšininkų ne tik Lietuvoje bet ir kitose valstybėse tokiose kaip: Ispanija, Rusija, Baltarusija, Suomija, Danija, Lenkija, Latvija. Team97 jau gali pasigirti tradiciją įgaunančiais tarptautiniais aukšto lygio vaikų krepšinio turnyrais bei stovyklomis.

Šią vasara Nidoje surengė vasaros stovyklą vaikams su profesionaliais treneriais iš Amerikos, Ispanijos bei Lietuvos. Stovyklos dalyviai, kurių buvo virš 200, ne tik džiaugėsi žinių gausa bet ir puikia Lietuvos gamta. Treneris iš Ispanijos Felix Banobre teigia jog tai viena geriausių krepšinio stovyklų Europoje. Jo interviu:

Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad galime prisidėti prie krepšinio ateities. Pristatome Jums atnaujintą Team97 portalą http://www.team97.lt, kuriame rasite visą aktualiausią informaciją apie Team97 veiklą, įspūdžius iš stovyklų bei turnyrų.

Internetiniam portalui sukurti panaudota profesionali turinio valdymo sistema TVSP 4.0 su patogia DCE administravimo galimybe - tiesiai iš portalo. Team97 organizacijos nariai turi galimybę patys greitai, patogiai ir be IT specialistų pagalbos, pilnai viską administruoti.

Turinio valdymo sistema bei naudojama programinė bazė leidžia lanksčiai prisitaikyti prie svetainės daugia-kalbiškumo poreikių. Čia taip pat realizuotos stovyklų personalo duomenų bazės funkcijos, reklamos sistema su statistikos rinkimu bei apribojimo galimybėmis, didelio kiekio nuotraukų įkėlimas vienu metu ir pan. Panaudota programinė bazė ateityje leis nesunkiai įdiegti planuojamą el. parduotuvę.

Portalas Team97